Todėl net nesistengiu kažko nuslėpti ar pameluoti: buvau rasta gatvėje, niekam nereikalinga. Iš pradžių patekau į Ukmergės sanitarinę tarnybą, o iš ten mane į savo kompaniją priėmė gyvūnų globos organizacija „Naminukai“, taip atkeliavau į sostinę.

Jau beveik vasara ir aš neturiu laiko liūdesiui ir svarstymams apie savo gatvės kilmę ir vienatvę. Juk turiu dar daug ką nuveikti! Ir atleiskit, ponai jorkšyrai ir ponai maltos bišonai, aš irgi turiu gražų kaspinėlį! Ir nekraipykit savo pavydžių nosyčių, gal jums ir tenka garbė ilsėtis ant savo šeimininkų pagalvių, bet ančių gaudymo konkurse matytumėt tik mano uodegą.

Aš –Vinkė, taip mane praminė globėja Asta. Dar mane vadina cirko šuniuku, nes moku grakščiai patarnauti. Na ką jau čia, turbūt ir taip matote, kad esu pati mergaitiškiausia šilko plauko mergaitė. Ir būdas mano labai jau mergaitiškas: išsigandusi sucypiu, apsidžiaugusi - irgi, neslepiu jausmų, esu jauna ir išdykus.

Man maždaug 1 metukai ir ieškau tikrų šeimininkų. Deja, visą dieną nuobodžiauti vienai namuose- ne mano būdui. Esu aktyvi, mėgstu vaikus, todėl svajoju gyventi šeimoje arba pas vyresnius žmones, kuriems netrukdytų mano jaunatviškas judrumas.

Aš prieraiši, draugiška ir gera gera... Atrask mane, mano mylimas būsimas šeimininke!

Dėl Vinkės galite skambinti „Naminukų“ savanorei Astai 8 614 69186 (Vilnius).