Niurka sveika, gavusi vaistų nuo visų parazitų, skiepyta, sterilizuota, atsigavusi, išgražėjusi ir seniai pamiršusi tas šaltas, bjaurias naktis po atviru dangum, tuščiu iš alkio dejuojančiu pilvuku...

Tai jaunutė, 1-2 metukų elegantiško, klasikinio spalvinimo „juoda balta“, labai energinga, draugiška, meili ir norinti bendrauti katė. Na, su kitais gentainiais sutaria sunkokai, o jeigu dar tiksliau pasakytume, tai kiti nemoka su ja sutarti.

Niurka negali pabūti ramiai, jai reikia siausti, dūkti, kažką užpulti, kažkam įkasti ar šiaip parsiversti. Ji tiesiog nori šėlti, o tie keistuoliai nieko nesupranta, tuoj pradeda žliumbti ir bėga skųstis besidarbuojančioms merginoms. O jos tai jau griežtos, todėl Niurkutė (nuo žodžio niurkyti) daug laiko (kai prieglaudėlėje nėr žmonių) praleidžia narve (vis per tuos nelabuosius skundikus!). Gal kaip tik Jūs norėtumėte išlaisvinti šią meilybę iš narvo, suteikti jai namus ir dovanoti savo meilę?

Ši katytė tikrai bus labai dėkinga. Na, ir reikia paminėti, kad Niurkutė turi šiokį tokį išvaizdos defektą – jos viena kojytė klajonių metu buvo lūžusi ir sugijo pati (nebuvo namų, niekam ir nerūpėjo, niekas negydė) nelabai taisyklingai. Kai papuolė į mūsų globą, veterinarai nepatarė laužti kaulo iš naujo, taigi mažutė truputį raišuoja, bet kaip supratote, jai tai visiškai netrukdo būti prieglaudos „atamanu“.

Jeigu manote, kad kaip tik Niurka gali būti jūsų drauge ir kompanione, nesikuklinkit, skambinkite, aplankykit – Niurkutė labai laukia. Susisiekti – tel. 8 655 15024, 8 614 83373, info@katinosvajone.lt, Kaunas