Katė neėdė savaitę. Tupėjo ir nesijudino iš vietos diena po dienos. Nežinia, ar jos gailėjo buvę šeimininkai, bet ką jau iš jų paimsi... Išduotoji Niura papildė „Mažosios Lizos“ globotinių gretas. Ši maža organizacija neturi prieglaudos, tad gyvūnai globojami savanorių namuose.

Niurka - suaugusi katė, bet svėrė vos daugiau nei du kilogramus! Skeletukas. Buvimas „Grindoje“ nepraeina be pėdsakų, Niura dar buvo ir apsirgusi. Bet šiuo metu jau pasveikusi, atsigavusi, jau paskiepyta. Ji jauki, žvali, bendrauja su kitais katinais. Tiesa, mieliau bendrauja su žmonėmis, kad ir išduota, bet nepalūžusi.

Būkim atviri, viso grožio ji dar neatgavo, žvilgsnis vis dar liūdnokas, gal dėl to fotografuotis ji nemėgsta...

Greitu metu Niurka bus sterilizuota. Jai ieškome naujų namų, kur jos neišduotų ir mylėtų, o jei nutiks koks neplanuotas gyvenimo vingis, ieškotų civilizuotų išeičių. Juk dovanojama iš namų tokia gražuolė tikrai būtų radusi naujus šeimininkus! Bet ne, jai teko kelias per sanitarinę tarnybą, kliniką, išsekimą ir vaistus... Nebereikia daugiau tokių baisybių. Niurką norėtume atiduoti į patikimas rankas, kad ji galėtų būti lepinama ir godojama. Argi ši baltakailė gražuolė to nenusipelnė?

Dėl Niuros galite susisiekti tel. 8600 14377, info@mazojiliza.lt. Globojama Vilniuje. Labai ieškome taip pat ir laikinos globos nuo birželio 3 d., - jei nesate tikri, ar sutarsite su Niurka, galite globoti ją laikinai, pvz., porą savaičių, ir tada apsispręsti.