Gyvūnas gydomas stacionare ir jam labai reikia namų globos. Globėjus viskuo, ko tik reikės, pasistengsime aprūpinti.

Buvo gautas pranešimas, kad draugiškai paaugliukei, rastai Vanagų g., kažkas labai negerai: vos prasižioja, iš burnos plūsta kraujas. Katytė negali valgyti, normaliai kvėpuoti, tiesiog springsta krauju.

Į vietą nuskubėjo savanorės. Buvo aišku, kad be veterinaro pagalbos neapsieisime – nežinia, kas toje burnoje, ar auglys koks trūkęs, ar dantenų uždegimas, ar kokių stiklų prisirijo. Jauna, labai draugiška, meili, tik baisiausiai nelaiminga. Laukti nebuvo kada.

Visą silpnutėlę, vos ne mirtinai nukraujavusią merginos skubiai nugabeno į gydyklą. Buvo sunku nustatyti, kas negerai – iš burnos plūdo kraujingos gleivės. Pastatyta lašelinė, padaryti virusinių ligų testai, suleisti antibiotikai, kiti vaistai, stabdantys kraujavimą... Jau po kelių dienų katytei pasidarė geriau. Galbūt kažkas gerklytėje buvo, spėjo sugyti po vaistų, o gal stiprus dantenų uždegimas...

Svarbu, kad šiandien Maša jaučiasi daug geriau, jau pati valgo ir yra pasiruošusi keliauti į laikiną globą. Taip, ji pasiruošusi, o mes neturime jokių globos variantų...Tada, kai gyvūnas galėjo mirtinai nukraujuoti, ištiesėme pagalbos ranką, bet jam sveikstant prašome Jūsų pagalbos. Reikalinga globa iki tol, kol jai rasime nuolatinius namučius.

Maša be galo smalsi, draugiška, judri, linksma, miela – tikra pasaka, o ne katytė. Ji tiks ir šeimai su vaikučiais, ir liūdėti įpratusiam žmogui (greitai pakeis požiūrį į gyvenimą), taps tikra šeimos nare, ištikima bičiule, tik duokite jai šansą! Katytei maždaug 6 mėnesiai. Būsime dėkingi, jei prisidėsite prie Mašos gydymo. Kiekviena diena stacionare labai brangi, padėkite mums neįklimpti į skolas.

Ačiū. Ačiū visiems už pagalbą ir paramą. Mūsų kontaktai – tel.nr. 8 689 73782, 8 615 58898, info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“, Vilnius). Draugaukime ir socialiniame tinkle.