Prabėgo keli mėnesiai ir kuo toliau, tuo stiprėjo jausmas, kad Bela nusipelnė kitokio gyvenimo. Kad šis gyvas pirkinys buvo didžiulė klaida, dėl kurios kenčia ir maža kalytė, ir jų sąžinė. Šuniukas, kuris rodo šitokią meilę, džiaugsmą būti šalia žmogaus, sargumą ir prieraišumą, negali būti pasmerktas verkiančiai vienatvei.

Deja, šeimininkų gyvenimo būdas neleidžia suteikti nei reikiamą pasivaikščiojimų kiekio lauke, nei nuolat būti kartu namuose. Jie išvyksta anksti ryte, o grįžta tik sutemus. Bela visą laiką laukia, skaičiuodama laikrodžio dūžius, kartais painkšdama, o kartais - nevalingai sulodama, lyg tai galėtų priversti greičiau grįžti jos mylimus žmones.

Taip Bela atsidūrė „Naminukų“ savanorės, globėjos Astos namuose. Ši puiki kalytė turi skardų balselį, kuriuo nori pasididžiuoti pasitaikius net menkiausiai progai, ji be galo džiaugsminga, itin greit adaptuojasi naujoje aplinkoje, lengvai susidraugauja su žmonėmis, nors iš pradžių gali pasirodyti priešingai.

Bela jau skiepyta du kartus, dėl buvusio nereguliaraus vedžiojimo kartais dar „palieka balutę“ namuose, tačiau greit mokosi disciplinos ir tvarkos. Mažylė labai prieraiši ir linkusi ginti šeimininką, kad ir kaip juokingai iš šono tai atrodytų. Taip pat puikiai sutaria su kitais šunimis.

„Naminukai“ šiai pekino mišrūniukei ieško atsakingų šeimininkų visam gyvenimui, kurie turi galimybę daug laiko praleisti drauge (todėl Bela netinka žmonėms, dirbantiems nuo ryto iki vakaro). Taip pat ši kalytė dėl savo pačios saugumo bus dovanojama tik sterilizuota. Būtume dėkingi, jei būsimieji šeimininkai prisidėtų arba kompensuotų sterilizacijos išlaidas.

Jei matote savo svajonių mažylę, su kuria esate pasirengę žengti visą gyvenimą, skambinkite „Naminukams“ tel.nr. 8 648 30077 (Vilnius)!