Tedis šlubuoja, nes neturi galinės kairės kojos pirštų. Jis nepanoro atskleisti šios savo paslapties, tad nežinome, ar jis toks gimė, ar tokiu tapo dėl kieno nors kaltės. Jam tai šiaip ar taip netrukdo gyventi ir džiaugtis žmogaus dėmesiu, šokinėti į orą ir vaikščioti ant galinių kojų. Tikras cirko šuo!

Jis rastas viename Vilniaus kiemų, kur jį pamaitindavo, bet šeimininkų neturėjo. Kai jis pateko pas mus, iš pradžių labai piktinosi, bet riebi košė jį greitai papirko. Tiesa, draugiškas jis tapo tik žmonėms, o kitų šunų nemėgsta, tad jis vienas karaliauja pakankamai erdviame ir patogiame voljere.

Tedis tikrai labai mėgsta bėgioti ir šokinėti, jo koja jam nekelia jokio diskomforto. Žmogų jis tiesiog dievina. Tik užeik pas jį į voljerą ir jis tave apsikabins, pabučiuos ir nenorės paleisti. Jau paskiepytas ir kastruotas. Tedis nufotografuotas greta 155 cm ūgio žmogaus, kad galėtumėte aiškiau įsivaizduoti jo dydį.

Tedis ieško tokio šeimininko, kuris nebūtų tinginys ir mėgtų aktyviai leisti laiką, daug vaikščioti ir žaisti, kuris neišsigąstų jo dydžio, svorio ir jėgos (jis nėra agresyvus šuo, tiesiog kartais nesuvokia, kad jau nėra mažas šuniukas ir stipriai apkabina savo letenomis ar pašokęs trenkiasi į šoną). Tad močiučių „dievo pūkelių“ šunimi būti netinka. Vienas iš tėvų turbūt turėjo auksaspalvio retriverio kraujo, nes jis primena šią veislę.

Taigi, jei ieškote didelio draugo, užsukite į Minsko pl. 33A (Vilnius) įsikūrusią prieglaudą su juo susipažinti. Prieš atvykdami būtinai iš anksto susitarkite tel. 8 683 39 826.