Visi suprantam, kad niūrus gatvių gyvenimas kiekvieną pavasarį negailestingai susidoroja su galybe mažylių, gimusių tiesiog ne vietoje. Susiklostė, kad kaip tik turėjome laisvą vietelę vienai šeimai priglausti, tad mamytė kartu su savo keturiais vyrukais netrukus įsikūrė „Naminukų“ namuose.

Nors kačiukų mamytė - atsargi laukinukė ir tvarkant šeimos narvelį būnam ne tik apšnypšti, bet ir pamokyti nagučiais, kačiukai mamos įspėjimų ir pamokėlių ne itin klauso... Rainiukai smalsiai dairosi, noriai bendrauja su žmogumi, žaidžia ir visai nesibaimina.

Šiuo metu gražuoliams kačiukams yra 1,5 mėn., jie savarankiškai valgo ir jau yra pasiruošę susižvejoti geriausią pasaulyje šeimininką! Jei pamatei savo svajonių augintinį, drąsiai skambink, galbūt vienas iš jų laukia būtent Tavęs!

Susisiekite su „Naminukais“ telefonu 8 648 30077, 867190721 (Vilnius).

P.S.: o mes primename, kad „Naminukai“ savo globotinius dovanoja tik tvirtai apsisprendusiems, turintiems galimybę saugiai laikyti gyvūnus žmonėms, taip pat manome, kad gyvūnas negali būti dovana vaikui. Dovanojimo sąlyga: šeimininkai ateityje sterilizuos ir užkirs kelią gyvūnui susilaukti palikuonių, nepaliks jo gatvėje ar prieglaudoje, jei išvyks į užsienį, ir prieš imdamas išsiaiškins, ar visi šeimos nariai to nori, ar nėra alergiški, ir nedarys niekam „gyvo siurprizo“.