Dabar labai gražu žiūrėti kaip katė-mama moko juos gyvenimo ir labai liūdna suprasti, kad ilgai jie tuose laikinuose namučiuose – kondicionierių aptvare, neišgyvens... Bręsta problema, nes mūsų biuras, kaip ir kačiukų „nelegalūs namai“ yra prabangių biurų pastate. Ir apsauga bei savininkai jau sužinojo apie „nelegalus“.

Klausimas, kiek dienų juos toleruos, nes jau yra užuominų apie upę šalia. Gal yra galimybė kačiukams rasti vietos prieglaudoje, ar pas globėjus? Maistą, būtiną med. apžiūrą mūsų kolektyvas apmokėtų. Katės, t.y mamos, sterilizaciją - irgi, nes labai nenorime, kad ateityje pasikartotų ši bėda.

Kadangi tiek mane, tiek mano kolegę „pamestinukų“ laimė jau aplankė, belieka tikėtis, kad tarp daugiau nei 500 tūkst. Vilniaus ar bent tarp likusių milijonų Lietuvos gyventojų atsiras 1 ar 2 žmonės, kurie yra pasiruošę parodyti dėmesį, atsakingumą bei rūpestį ir mainais už tai gauti neišmatuojamą meilę, šilumą bei tikrą džiaugsmą (praktiškai patikrinta - garantuoju!).

Jei kartais tas žmogus esate jūs ar jūsų kolega, draugas(-ė), artimasis, kaimynas – tai prašau, duokite mums žinią ir mes padėsime jums su kačiukų perkraustymu į tikrus namus. Kiti miestai, miesteliai ar kaimai – ne problema!

Kontaktai: 8 687 38292, jurate@gali.lt

Labai tikiu, kad šie kačiukai ras pačius geriausius namus ir draugus, t.y. jus!