Težinom tiek, kad Meškutė, jos sesė ir mama gyveno namuose, bet negailestingų žmonių dėka jos visos atsidūrė Salininkuose, lietuje mirkstančioje kartoninėje dėžutėje...

Bet Meškutei jos liūdna gyvenimo istorijos pradžia nė motais! Ji tikra drąsuolė - tyrinėtoja, pirma pasitinkanti atvykstančius svečius (tiek žmones, tiek katinus), ji kopinėja aukščiausiais kalnais (palangėmis ir sofomis) bei tyrinėja giliausius urvus (tarpelius už radiatoriaus ir lovos). Nuotykiai, žinoma, atima daug jėgų, todėl Meškutė mėgsta skaniai pavalgyti, o po to – ir nusnūsti. Juk vis dėlto ji tėra mažytė, 2 mėnesių katytė. Nepaisant savo amžiaus, Meškutė tvarkingai naudojasi kraiko dėžute.

Beje, Meškutė turi nepaprastą kailiuko puošmeną - jai atsisėdus, dvi pilkos dėmelės ant jos šono susilieja ir suformuoja širdutę! Šią širdutę ir tą, kuri plaka jos mažam kūnelyje, ji pasiruošusi dovanoti savo naujajam šeimininkui. Bet kur gi jis? Gal kalnuose? O gal kur nors už sofos pasislėpęs?

Kol Meškutė ieško savo šeimininko už sofos, visus norinčius jos paieškas užbaigti kviečiame skambinti globėjai Margaritai (Vilnius) tel. 8 606 98473 arba „Naminukams“ tel. 8 648 30077!