Būčiau pilkas... Arba ryškiai oranžinis... O jei ir su kilmės dokumentais! Turėčiau daugiau šansų. Bet gal kas nors žiūri ne vien į išvaizdą, bet ir į charakterį?

Aš geras, švelnus, mielas katinas Pūkis. Man 1,5 metų. Kastruotas, kad ir ką tai reikštų. Negaliu sakyti, kad manęs nemyli, kad skriaudžia. Bet gyvenimas vėto ir mėto žmones, ir ne viską jie gali pakeisti. Tuoj iškeliaus paskutinis šeimos narys, kuris mane prižiūri, o tada vienintelis kelias - prieglauda, nes maniškiai kiek gali, ieško man naujų namų ir neranda. Sako, prieglaudose visada trūksta vietų, tai bijau, kad ir aš galiu netilpti. O jei tilpsiu, o ten man rodys valdžią kiti, didesni, drūtesni, piktesni katinai? Su gerais tai aš sutariu, bet ne su chuliganais!

Padėkite man rasti naujus namus, gerai? Esu vilnietis, bet galiu persikraustyti ir kitur, jei tik nepasididžiuosite ir priimsite mane į savo glėbį. Kad ir laikinai, kol atsiras tikrieji namai. Pasižadu gražiai bendrauti, draugauti, žiūrėti jums į akis ir tyliai sakyti „miau“, jei mane pakalbinsite... Jei turite draugišką katiną ar katę, šuniuką, susipažinsime ir žaisime, snausime kartu.

Paskambinkite tel.nr. 8 676 77 790, gal mums pavyks. Gal rasiu naujus namus, kuriuose karaliaus tarpusavio meilė ir supratimas, o aš būsiu jų abiejų dešinioji ranka...