Sulysęs, tiesiog peršviečiamas – matyt, buvo ilgam užrakintas (pavyzdžiui, rūsyje). Valgydamas net rėkia, matyt, labai skauda susitraukusį skranduką. Blogiausia, kad eidamas svirduliuoja, buvo net taip, kad sukosi apie savo ašį, nesuvokdamas, kur yra. Katinėlis svėrė vos 2 kg, kojoje aptikta pūliuojanti kąstinė žaizda, burnytėje – parodontozė. Sunku galvoti, kad žmogaus abejingumas lėmė tokią būklę – juk kažkada Medutis turėjo namus ir buvo kažkieno augintinis..

Turėjome padėti, negalėjome palikti šitokios būklės gyvūno gatvėje. Jam nepadės mūsų aimanos apie perpildymą ir skolas.

Dabar Medutis sveiksta. Tačiau susikaupė didžiulė skola veterinarijos klinikai. Laukia ilgas viršutinių kvėpavimo takų gydymas, ausytės, kojytės gydymas, chirurginės procedūros, kastracija, vidaus, išorės parazitų naikinimas, skiepai. Labai norėtųsi padaryti kraujo tyrimus – patikrinti vidaus organų būklę.

Katinėlis galėtų sveikti namuose. Taip būtų kur kas pigiau. Tad jei galite priglausti Medų, kuo skubiau su mumis susisiekite.

Apie Medutį: chrizolito spalvos akys, medaus atspalvio kailiukas. Bendraujantis, kalbantis katinėlis, glaudžiasi prie žmogaus, minko letenytėmis. Nori dėmesio, švelnumo. Kalbinamas atsako „miau“, kaip ir pridera katei. Tvarkingas, naudojasi kraiko dėžute.

Dėkojame Jums už pagalbą ir paramą.

Prašome mums parašyti, jei galite priglausti Medutį info@rainiukas.lt arba skambinti tel. 8 615 58 898.