Kačių gripas pažeidė akis: prasidėjo ragenos erozija, dėl slogos ant obuolių „užlipo“ treti vokai, akytės pūliavo. Radusi kačiuką moteris ieškojo, kas galėtų paimti tokį vargšelį, bet, kaip visi suprantate, padėti globa niekaip negalime - visi globėjai perpildyti, o vasaros metu, kai žmonės atostogauja, nieko negalime padovanoti. Kadangi padėtas ant stogo neregys vėl nukristų ir dar ką susilaužytų, o paliktas būtų sutraiškytas automobilių, išmaldavome kačiuką paimti, o patys prižadėjome gydyti, padėti dovanoti.

Kodėl Partizanas? Nes eina į priekį greitu, tvirtu žingsniu, toks drąsus, ryžtingas, pasitelkęs vien tik uoslę ir klausą. Mažius labai juokingas, kaip statinaitė, trumpas, apvalainas, galvytė lyg obuoliukas. Mielas, švelnutėlis. Taip norisi jį prisiglaudus laikyti ir paguosti.

Gelbėjant regėjimą kovoja dvi Gintarės - mūsų savanorė Gintarė ir geroji gydytoja Gintarė. Viena paskyrė tikslingą gydymą, kita kasdien eina, gydo, leidžia vaistus. Ačiū ir globėjai Valiai už akyčių priežiūrą lašiukais, meilę bei rūpestį.

Po beveik savaitės gydymo mažylis pradėjo matyti. Rutulinė galva jau neprilipusi prie žemės, iškelta aukštai, nes viena akis jau visai neblogai mato! Kad tik žinotumėt, koks jis dabar laimingas: kaip jam įdomu visa, ką jis pagaliau gali matyti, kaip jis dabar nori bendrauti ir žiūrėti žmogui į akis, o kaip gi jam gera dūkti, kai žino, kur baigiasi lovos kraštai! Nors imk ir šokinėk iš laimės!

Na, džiaugtis dar anksti. Laukia ilgas gydymas, tikimės, kad Partizanas matys abiem akytėmis.

Jei norite prisidėti prie šio kačiuko gydymo, išlaikymo, būsime labai dėkingi.

Ačiū.

Susisiekti: tel. 868973782, 861558898, info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“)