Visi suprantam, kad niūrus gatvių gyvenimas kiekvieną pavasarį negailestingai susidoroja su galybe mažylių, gimusių tiesiog ne vietoje. Susiklostė, kad kaip tik turėjome laisvą vietelę vienai šeimai priglausti, tad mamytė kartu su savo keturiais vyrukais netrukus įsikūrė „Naminukų“ namuose.

Gufis - išskirtinio meilumo katinėlis, kuris vienintelis iš šios šeimynėlės dar laukia savo žmogaus. Gali būti, kad slapčia mažylį Gufį pašiepdavo kiti broliukai, mat kai buvo mažas, gamta krėtė išdaigas ir Gufio akytės žiūrėjo į skirtingas puses! Atrodė, kad Gufis mato 180 laipsnių kampu. Žinoma, po kelių savaičių akytės stojo į savo vietas, bet Gufis visada išsiskyrė savo pastabumu, lyg matytų daugiau nei kiti.

Dabar mažasis rainiukas jau persikėlė į didžiųjų katinų kambarį ir ten jis nesijaučia mažu pipiru tarp tikrų vyrų. Priešingai - Gufis jau spėjo išsikovoti savo vietą hierarchijoje ir nesileidžia skriaudžiamas. Ir visai nesvarbu, kad smulkutis ir penkis kartus mažesnis už kitus - laksto greit kaip tik išgali, nebliauna atsitrenkęs į sieną, o skanų konservą užuodžia net po penkiais užraktais!

Bet Gufis, nors ir narsus, pastabus ir greitas, yra tik mažas kačiukas, todėl jis irgi moka paverkti, nesulaukęs žmogaus dėmesio. Jis irgi nori turėti savo namus ir savo šeimininkus!

Dėl Gufio skambinkite „Naminukams“ 8 648 30077, 8 671 90721 (Vilnius)!

P.S.: tvirtai apsisprendusiems ir pasiryžusiems, organizuojamas transportas ir į kitus miestus.