Pati ramiausia iš vados ir vienintelė, kuriai labiausiai nepasisekė – dėl sunkios ligos kaip tik jai regėjimo išsaugoti nepavyko. Bet nematančias akis atperka Junos nuoširdumas, paimta ant rankų glaudžiasi prie žmogaus, murkia, minko, elgiasi taip švelniai ir atsargiai, kad širdį skauda paliekant ją vet. klinikos stacionare vėl ir vėl.

Padovanok jai šypseną, kurios ji niekada neturėjo, padėk jai surasti savo gabalėlį dangaus ir laimės. Padaryk taip, kad kiekviena tamsi diena, šviestų vilties spinduliu. Atverk savo širdį nematančiai Junai, o ji Tau atvers savąją. Būk tas, kuris kaip tik ir yra reikalingas katytei, būk jos akimis. Atrask meilę ir padaryk, kad ji augtų žemėje.

Jeigu esi tvirtai apsisprendęs būti vilties spinduliu nematančiai katytei, skambink arba rašyk 860163642, anzelika.lggd@gmail.com. Juna paskiepyta. Į naujus namus išlydėsime pažymėję mikroschema.

Video, kaip Juna žaidžia su broliais ir sesėm: http://bit.ly/2kay3bl

Kadangi Juna su broliais glaudžiasi ne globoje, o vet. klinikos stacionare (Vilniuje), kiekviena gyvenimo diena ten mums kainuoja. Kviečiame prisidėti finansiškai skiriant paramą Junai į VŠĮ "Kaimo grandinė" sąskaitą. Ačiū!!!