Norite išgirsti? O gal ieškote draugo? Ar tiesiog norite ir galite padėti bei prisidėti prie mažųjų mūsų draugų gerovės? Užsukite, esate labai laukiami ir atvykę tai tikrai pajusite. Atvykę pas mus sutiksite būrį lakstančių mažųjų amsiukų. Jie dar jauni, tad prieglaudoje jiems nėra labai saugu. Nes kad ir kaip stengtumėmės, virusų išvengti nepavyksta. Tad jei norite nuostabaus ir atsidavusio draugo, užsukite, tikrai ką nors iš mūsų būrio išsirinksite.

Turime ir mažų, ir kudlotų, ir mėgstančių krėsti išdaigas, ir visiškų pacifistų. Tiesa, nepamirškite, kad įsigydami mažą šuniuką, turėsite apsišarvuoti kantrybe ir skirti nemažai laiko jo mokymui ir auklėjimui, jei nenorite, kad mažasis draugas taptų kaimynų siaubu. Tačiau jei galvojate, kad neturite nei tiek laiko, nei kantrybės, kad pripratintumėte mažyti šuniuką reikaliukus atlikti lauke, gal negalėsite skirti daug laiko ir dėmesio, kad mažylis išsikrautų, pavargtų ir likęs vienas negriautų namų, siūlome pagalvoti apie vyresnio augintinio įsigijimą. Juk šunys gyvena vidutiniškai 10 m., tad ir priglaudę vyresnį gyvūną, su juo praleisite daug gražių metų!

Jei susidomėjai – rašyk, skambink ir atvyk! Pabendrausime, susipažinsite su mūsų mažaisiais, paniurkysite ir tuomet kartu nuspręsime, kuris mūsų prieglaudos gyventojas labiausiai atitiktų Jūsų poreikius ir gyvenimo sąlygas. Juk ne kiekvienas nori viesulo namuose ir ne kiekvienas nori ramaus ir lėto šuns, tad kiekvienam – pagal poreikį ir galimybes! Iki greito!

Kontaktai: VšĮ „Būk mano draugas“, tel.nr. +370 614 36617, bukmanodraugas@inbox.lt, Klaipėdos r., Sendvario sen., Glaudėnų km. Kaukėnų g. 9, Klaipėda