Galų gale kažkas paskambino gyvūnų globėjams ir pranešė apie šį atvejį. Skarlet dabar jau praėjo gydymo kursą, ir jūs patys matote, kokia ji žavinga. Ji normaliai jaučiasi namie, draugiška, tvarkinga katė, norinti tyrinėti, judėti, būti pilnaverte šeimos nare. Ji nėra laukinukė, - ji bus pati nuostabiausia jūsų namų ponia. Jauna, skiepyta, sterilizuota. Fantastiška. 

Gali būti, kad jai reikės išimti metalinę plokštelę po kelių mėnesių, todėl dovanojama žmonėms, kurie gyvena ne miško glūdumoje be susisiekimo su civilizacija. Veterinarinėmis paslaugomis padės pasirūpinti VšĮ „Mažoji Liza“, tačiau, aišku, jei tai jau bus jūsų katė, tikimės, kad ja rūpinsitės ir jūs. 
Ji tikrai to verta. Tokį grožį retai pamatysi. 

Jei norite plačiau sužinoti apie Skarlet, jos savijautą, būdą, pomėgius, paskambinkite tel. 860014377, jei nekelia, SMS su informacija, arba parašykite info@mazojiliza.lt.

Globėja Greta apie Skarlet: „Skarlet karališko grožio, abejingų nepaliekanti katė. Gatvės gyvenimas, šeimininko praradimas (gal išdavystė) visiškai jos nesugadino, ji tiki ir pasitiki žmogumi, žino, kaip elgtis namuose, yra labai rami, išauklėta ir supratinga katė, užtenka kelis kartus pasakyti, kad negalima kažko daryti. Nors Skarlet atrodo labai išdidi, su charakteriu, kartais net šalta katė, tačiau užtenka tik prieiti prie jos, pakalbinti ar paglostyti ir visas išdidumas kaip mat išgaruoja. Ji labai mėgsta būti glostoma, kartais gali netgi lengvai grybštelti ar krimstelti į ranką, kad tik nenustotum glostyti. Tačiau užtenka pasakyti, kad šiam kartui gana ir ji ramiausiai be jokių piktumų nueina į savo guolį ir ramiai miega. Iš Skarlet būtų galima pasimokyti kantrumo, ištvermės. Po kiekvieno perrišimo jai beprotiškai skaudėdavo, būdavo, kad iš skausmo pyksta, urzgia, kol susiranda patogią ir mažiau skausmingą padėtį, tačiau priėjus dar suduoti ar suleisti vaistukų ji kantriai, be jokių pykčių leisdavo tai padaryti (nors savo naminėms katėms geruoju negaliu to padaryti). Patikėkit, Skarlet gali būti pati nuostabiausia Katė (iš didžiosios raidės) jums. Ji tikrai bus nuostabi Jūsų šeimos narė ir tikra draugė".