Pasirodo, abi katės išmestos iš namų ir jau porą metų gyvena lauke, viename iš kiemų šalia judrios gatvės Vilniuje. Iki šiol jos vis susilaukdavo kačiukų, tačiau vados neišgyvendavo ir tik šie mažyliai išgyveno!

Kačiukams yra apie 3-4 mėn., jie nuostabiai gražūs ir jau savarankiški. Vienam iš jų, drąsiausiam „ryžiukui“, pasisekė pirmajam – jis jau rado laikiną globėją, jam duoti vaistukai nuo parazitų ir po skiepo jis keliaus į nuolatinius namus. Tik pagautas gatvėje vakare dar šnypštė, o jau iš ryto murkė lyg varikliukas ir glaustėsi prie kojų – neįtikėtinas pokytis per vieną naktį!

Laikinoji globėja negali atsidžiaugti mažiuku! Abi katės sterilizuotos ir paleistos į tą patį kiemą. Siamo katytei (kačiukų mamai) pagydytos akytės. Labai ačiū tiems, kad prisidėjo pinigais ir padėjo visą tai organizuoti!

Liko du mažiukai – pilkiukas ir margutis (lytis dar nenustatyta). Jie truputį baikštesni, tačiau nuostabus „ryžo“ broliuko pavyzdys leidžia manyti, kad jie bus tokie pat protingi ir tvarkingi kaip jų brolis. Orai dar palankūs ir šaltukas dar nespaudžia šių mažų letenėlių, bet širdį suspaudžia kaskart matant šiuos mažylius, nakvojančius ant automobilio rato, kai jų mažasis broliukas jau jaukiai susirietęs miega šiltoje lovoje. Kaip norisi, kad ir jiems kuo greičiau pasisektų taip pat!

Labai skubiai ieškomi laikini globėjai ar nuolatiniai šeimininkai šiems mažyliams! Kaip norėtųsi, kad šiems paskutiniams šios katės mažyliams pasisektų labiau nei jų mamai, kad jų neišduotų ir jiems netektų nakvoti ant automobilių variklių dangčių ir ieškoti maisto likučių konteineryje!

Jeigu Jūs galite priglausti vieną iš jų ar iškart abu, būtų tiesiog nuostabu – ir žaisti smagiau ir miegoti šilčiau susiglaudus. Galbūt Jūs ieškote būtent jų, o šie mažyliai – Jūsų? Kreiptis į Liliją tel.nr. 8 676 38527 (Vilnius)!