„Naminukai“ sulaukė skambučio, kad prie Lazdynų ligoninės, šalia sankryžos (su Šiltnamių g.) guli drebantis, galimai automobilio partrenktas šuo.

Ačiū savanorei Margaritai, kuri greitai sureagavo ir nuvežė šuniuką į Jakovo kliniką. Padarytas rentgenas jokių kaulų lūžių neparodė. Gydytojas spėja, kad šuniukas gali būti net ne partrenktas automobilio, o tiesiog prastos sveikatos senučiukas, kuris, tiesą sakant, praktiškai nebepasikelia ant kojų... Prie viso to šuniukas aklas, išsigandęs, iš skausmo, baimės ir nežinios bando kąsti. Jam gali būti artritas. Ką daryti toliau?

Šeimininkai, prašau, atsiliepkit, pasakykit, kad jo ieškot, kad išgyvenat, kad laukiat... Kad neišmetėt prie gatvės už tai, kad jis toks senas ir ligotas...

Jei tik žinote kam priklauso šis, valų korgio mišrūną primenantis šuniukas, skambinkite „Naminukams“ tel.nr. 8 648 30077 arba 8 606 98473 (Margarita)!

Taip pat būsime labai dėkingi jei prisidėsite prie Pomio (taip jį pavadinome) veterinarinės apžiūros bei specialaus maistelio senjorams. Paaukoti Pomiui galite į „Naminukų" sąskaitą.