Ši „SOS gyvūnų“ globotinė – tikra gražuolė, tankus kailiukas – vanilė su cinamonu...

Tai energinga, smalsi ir judri kalytė. Ji dovanojama tik aktyviems žmonėms, kurie netingės su ja lakstyti, žaisti, treniruoti, o dar geriau – jei turėtų dar ir didelį aptvertą kiemą. Labai ilgų pasivaikščiojimų kol kas nereikalauja, o šiltomis dienomis dar jai ir karštoka su savo laikišku kailiu. Tad svarbiausia – po truputį, bet periodiškai.

Ramunėlė labai žingeidi, jei pamato ką įdomaus, tupiasi ir žiūri, kol neatsižiūri. Tai gali būti besigananti ožka, už tvoros lojantis šuo ar šiaip nematytos erdvės. Ji nepuldinėja praeivių, nei vizgindama uodegą, nei urgzdama. Truputį bijo iš už nugaros atvažiuojančių dviračių, o mašinos nelabai ją jaudina.

Kalytė buvo rasta prie Trakų su lūžusia koja. Pagydyta. Net būdama sugipsuota, ilgai netupėjo liūdėdama, tikras strakalas makalas...

Jau pasveikus, mina visom kojytėm, nors matosi, kad viena dar plonesnė, nuskustais plaukučiais. Tik kol vaikščiojo su gaubtu, iš nervų nusidraskė nosytę. Bet užgis.

Dovanojame Ramunėlę atsakingiems žmonėms, kurie ne tik myli šunis, bet ir supranta juos.

Dėl jos kreipkitės tel.nr. 860039525, ilona@sos-gyvunai.lt. Prieglauda įsikūrusi Minsko pl. 33a, bet prieš atvykdami būtinai susitarkite dėl laiko.

Kalytę bus būtina sterilizuoti, tad veisimui jos prašome nesigviešti. Jei galite paaukoti lėšų jos sterilizacijai, būsime dėkingi.