Katytę, kurią pavadinome Angora, nuvežėme į veterinarijos kliniką, kur, atlikus rentgeną, paaiškėjo, kad mažylei sulaužyti dubens kaulai, pasislinkę uodegos slanksteliai. Angora – baisiai išsigandusi, kol kas nelabai prisileidžia žmogų. Suprantama, juk mažylei skauda, o aplink – visiškai nepažįstama aplinka, svetimi žmonės.

Šiuo metu Angora laikoma veterinarijos klinikoje, jai reikalinga sulaužytų dubens kaulų operacija. Angoriukę turi operuoti šeštadienį. Kiek kainuos operacija, tiksliai nežinome, tačiau iš patirties galime pasakyti, kad tokios operacijos ir gyvūno priežiūra kainuoja apie 300 eurų.

Labai norime padėti Angoriukei. Katytė – dar visiškai jaunutė, vienerių metukų, gražaus ilgaplaukio ir juodo kaip smala kailiuko. Angoriukė tikrai dar gali gyventi, surasti mylinčius namus. Labai prašome paaukoti Angoriukės gydymui kas kiek galite, nors ir po nedaug, ir palinkėti jai pasveikti.

Angoriukės operacijai galite paaukoti pervesdami lėšas į mūsų sąskaitą, paskirtyje nurodę: „Angora, pasveik“. Ją rasite VšĮ „Beglobis“ tinklalapyje.

Padėti galite ir gyvenantys užsienyje, per „Pay Pal“ sistemą. Apie Angoriukės sveikatos būklę galite teirautis tel. 865244093, 861062106 arba rašyti el. paštu info@beglobis.com.