Ji tikrai puikiai papuoštų ir paįvairintų Jūsų namus ir kasdienybę. Margutė puiki draugė ir kompanijonė. Kadangi žiema dar nesitraukia, Margutė būtų pati laimingiausia katytė, jei galėtų šaltais vakarais prie Jūsų prisiglausti. Juk ir Jums būtų šilčiau, ar ne?

O žinot, kas ypatingai patinka Margutei? O gi tupėti ant peties ir tyliai tyliai šnabždėti Jums savo istoriją.

Jei Jūs būsit be nuotaikos, Margutė neleis Jums liūdėti - ji visada žaismingai murktels ir pakvies Jus su ja padūkti. Net neabejoju, kad tuomet nušvis šypsena Jūsų veide ir niūri diena nebeatrodys tokia niūri.

Margutė nuostabi katytė - linksma, judri ir be galo miela. Be to, puikiai supranta, kam yra skirta kraiko dėžutė ir tvarkingai savo reikaliukus daro tik ten. Ir dar visai visai jaunutė mūsų Margutė - jai tik 7 mėn.

Tiesa, viena Margutės akytė yra šiek tiek apsitraukusi rūkeliu, tačiau tai visiškai jai netrukdo ir nekelia jokio diskomforto. O juolab nedaro įtakos jos charakteriui.

Tad jei norit nuostabios draugės - nelaukit!

Griebkite telefoną ir skambinkite - 868906057; 866147502; 846452865.

Margutė labai labai laukia - Gargžduose! Tačiau ji net neabejoja, kad jei tik labai norėsite - visi kartu rasime išeitį, ir ji galės atsidurti nors ir kitame Lietuvos gale.