Kalvė valkatavo, ilgai bandė susivokti, kaip čia per gatvę pereiti, ar spyrio negauti, kai pakviečia, tada staiga atstumia, kaip įšokti į konteinerį nepastebėtai ir pasisotinti iš pliko vištos blauzdos kaulo...

Surado katytė vietą, kur retsykiais gaudavo maisto. Ten glaudžiasi ir daugiau kačių. Ligota, apleista, labai pavargusi ir nedrąsi ji rizikavo: ujama, vejama kitų senbuvių katinų Kalvė vėl ir vėl ieškodavo kelių prie maisto. Laimei, ją pastebėjo moteris neabejinga beglobiams gyvūnams. Kalvė – ne gatvėje gimusi, nemoka išgyventi, be komplikacijų persirgti kačių virusų ir kovoti su laukinėmis, užsigrūdinusiomis katėmis, nemoka atpažinti piktų žmonių. Gavome pagalbos prašymą. Reikia gelbėti, nes tiesiog numirs negydoma, nebepaeis nuo katastrofiškai suvelto kailio, vis panašėjančio į „vailoką“.

Patalpinome Kalvę į stacionarą. Prasidėjo gydymas. Sunkus kvėpavimo takų uždegimas, užleistas. Katė turi daug parazitų, suvargusi, kailio ir odos būklė tragiška.

Po apžiūros paaiškėjo, kad Kalvė ant pilvo turi randą, galimai po buvusios sterilizacijos, o ir pati katė draugiška, meili. Gal vis dėlto Kalvės kažkas ieško?

Kai Kalvė pasveiks, laukia skiepai, mikročipavimas, bet kiekviena diena stacionare mums labai brangi. Labai reikalinga parama. Taip pat reikalinga laikina globa iki surasime Kalvės buvusius namučius ar naujus. Dėkojame už Jūsų gerumą.

Kalvė – nuostabi jauna katytė, kuri dėl nežinomų priežasčių atsirado gatvėje. Pamesta arba palikta likimo valiai. Beprotiškai gero charakterio, prieraiši, draugiška, bendraujanti. Visada murkia ir prašosi būti mylima. Jeigu ieškote ištikimo, minkšto, pūkuoto šeimos nario, kviečiame susipažinti.

Rašykite el. paštu info@rainiukas.lt.