Savanoriai periodiškai važiuoja apleistų gyvūnėlių pašerti. Paskutinį kartą juos pasitiko baltai oranžinė katytė. Burkė, murkė, prašėsi glostyti, labai norėjo draugauti ir, žinoma, valgyti. Supratome, kad tai dar viena niekam nereikalinga kailiuota būtybė...Alkanutė ir liesutė gintarinių akių savininkė netrukus sėdėjo savanorei ant kelių ir zuikiu keliavo į laikiną globą.

Negalima buvo jos, vargšiukės, ten palikti. Patiklumas kaimuose, tarp nemylinčių žmonių, nieko gero nežada...Būdama visiškai naminė greitai pasiligos ir nesugebės išgyventi.

Katė Gintarytė savaitę buvo prižiūrima ir stebima. Suduoti vaistai nuo parazitų ir atėjo laikas sterilizacijai. Mažutė murklė dar jauna, blizgančiu sveiku kailiu ir kerinčiom gintarinėm akim.

Ieškome laikinų namų, iš kurių Gintarytė galės keliauti pas naujus šeimininkus. Tikimės, kad tokie atsiras labai greitai.

Taigi, jei ieškote katytės, kuri būti švelni, ateitų pasitrinti, „pasibučiuoti“, Gintarytė kaip tik Jums, nes ji labai nori būti su žmogumi. Kitas kates nelabai mėgsta, bet galėtų sugyventi.

Gintarytei reikalinga sterilizacija – 80 Lt;

Vaistai nuo parazitų - 15 Lt;

Maistukas – 50 Lt.

Ačiū labai!

Skambinkite, rašykite: 861558898; 868973782; info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“)