Labai dažnai žmonės pradeda ieškoti pagalbos tada, kai jau situacija nevaldoma: kai reikia kažką reanimuoti arba prisiveisusių kačių tiek, kad neužtektų visų Vilniaus organizacijų jas sutvarkyt!

Šitą tragišką vietą pamatė pro šalį einanti kačių mylėtoja Danguolė. Maitintojos aiškino tik tiek, kad kažkada kažkokia organizacija atvažiavo ir paėmė sunkų ligoniuką iš šios „dinastijos“, o daugiau nebegrįžo. O jos ir nesikreipė, aišku! Per kelis metus čia jų būta virš trisdešimt! Bet dalis išmirė, dalis migravo. Taigi yra grubiai apie 10-15 kačių, kurias reikia sterilizuoti ir mažylių krūva, kurią reiktų vaduoti (bet čia jau kosminės svajonės). Klausimas, kokiu būdu?!

Esame apsikrovę darbais tiek, kad eilinį sykį nukenčia jau išgelbėti gyvūnai – kažkas nenukeliauja laiku į gydyklą (dėl laiko stokos), kažkieno skelbimai neatnaujinami (taigi, gyvūnas „marinuojasi“), kažkas, kas buvo suplanuota sterilizuoti dar pavasarį, jau spėjo atsivesti vaikų. Krūvis nežmoniškas! Todėl norint bent kažkiek pakeisti situaciją prie Seimo, būtina gerų žmonių pagalba: žmogus (žmonės) su automobiliu, boksais, narvais (įrangą reikia susiorganizuoti, žinoma, padėsime), kuris galėtų sugauti, sutarti su klinikom, su perlaikytojais po operacijos ir nugabenti katytes į gydyklą, iš jos, pas globėjus, po to paleisti, kai ateis laikas. Tai užima marias laiko, kurio mes, keli aktyvūs organizacijos žmonės, neturime.

Na, bet pagalba transportu - nors nuvežti iki gydyklos, jau būtų dovana.

Sterilizuoti reiktų bent tas, kurios dar neatsivedusios kačiukų! Mes apsiimtumėme finansuoti (žinoma, prašydami gerų žmonių paramos) ir prisidėdami prie perlaikytojų paieškų.

Dauguma kačių jaukios, rankinės, tad maitintojos galėtų jas tiesiog įdėti į boksą.

Jei tik galite padėti pervežti arba perlaikyti (apie 5 d. po operacijos) arba sutikti organizuoti darbą, skambinkite.

Taip pat būsime dėkingi už paramą (jos reikės vos tik pajudės reikalai). Kol kas šiai akcijai neaukokite, nes nežinia, ar apskritai pavyks kažką čia sutvarkyti.

Susisiekti: 868973782, 861558898, info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“)