Iš pradžių dar ruseno viltis, kad toks prižiūrėtas, iškastruotas katinėlis tiesiog išleistas pasivaikščioti, bet kai Strazdanėlę sutikome tame pačiame kieme Naujųjų metų dieną antra valandą nakties, spaudžiant 20 laipsnių šalčiui, turėjome palaidoti tą viltį, kad jis išleidžiamas tik pasivaikščioti.

Dabar Strazdanėlė globojamas „Beglobio“ prieglaudoje. O kodėl gi Strazdanėlė? Na, ne tik žmonių nosys gali būti papuoštos strazdanomis. Sakoma, dabar strazdanos labai madingos, o strazdanoti modeliai – tiesiog graibstomi.

Ar kas nors turite strazdanotą kačiuką? Taigi, toks retas egzempliorius – katinėlis Strazdanėlė strazdanota nosimi laukia savo namučių ne kur nors prabangioje viloje, o prieglaudoje, esančioje Skydo g. 44a, Vilniuje.

Strazdanėlė yra labai gero, mielo, jaukaus, ramaus ir taikaus būdo. Jis visiškai neturi jokio pykčio, labai gerai sutaria su kitais katinėliais. Vienu žodžiu, Strazdanėlė yra didelis šiltas saulės spinduliukas strazdanota nosimi.

Jeigu norite savo namuose turėti saulėtą strazdanotą kačiuką ir turite sąlygas jį auginti, galite skambinti tel. 8 652 44 093, 8 652 25 229 arba rašyti el.paštu info@beglobis.com. Daugiau katinėlių nuotraukų galite rasti mūsų svetainėje „Beglobis“.