Neilai ši vasara buvo sunki: pas neprognozuojamą šeimininką gyvenusi kalytė vieną dieną buvo tiesiog išmesta. Ir ne šiaip iš namų, o iš ketvirto aukšto... Daugybiniai kaulų lūžiai, šokas... Sekė operacijos, įtvarai, paskui pakartotinės operacijos, vizitai pas veterinarus (ačiū visiems aukojusiems jos gydymui, iš pradžių numatyta suma buvo viršyta, todėl pravertė kiekvienas litas). Jau tada veterinarai ją gyrė, kad nors ir kęsdama skausmą, ji elgiasi labai gerai, ramiai.

Tačiau, žinoma, atsigavusi Neila labai buvo nepatenkinta jos judesius kausčiusiais įtvarais, tekdavo ją uždarinėti į gardelį, nes ji vis norėjo šokinėti, lakstyti, apkabinti žmogų...

Dabar ji tą gali drąsiai daryti. Nelaimę primena tik siūlės ant jos priekinių kojų ir kaulų sustorėjimai gijimo vietose. Ji savo naujų namų laukia „SOS gyvūnų“ prieglaudoje.

Neila - labai bendraujanti, draugiška, nori visur dalyvauti, ji juk dar visai jaunutė, maždaug vienerių metų amžiaus. Jai reikia namų su aktyviais šeimininkais, kurie nesitiki, kad šuo visą laiką miegos, o netingės žaisti, bendrauti, vesti pasivaikščioti. Beje, ji nėra iš tų, kurie išvesti valandą laksto be perstojo, tempia ir į kairę, ir į dešinę. Neilai nereikia didelio sportinio krūvio, tik dėmesio ir meilės.

Labai tikimės, kad nepaprasto likimo kalytė Neila sutiks savo žmones, kad įsimylės vieni kitus iš pirmo žvilgsnio ir ilgai bei laimingai gyvens. Jei norite su ja susipažinti, skambinkite tel.nr. 8 683 69 502, o tada atvykite į mūsų prieglaudėlę Minsko pl. 33a.

Neila sterilizuota, skiepyta.

P.S. Kalytė nelabai supranta, kad katyčių negalima vaikyti, tad į vienus namus su kate sunku būtų rekomenduoti ją imti. Nebent katinas pasitaikytų labai jau mokantis už save pasikauti.