Maždaug 1,5 mėn. mažyliai buvo pastebėti dėžutėje po balkonu, kaip spėjama, juos atsivedė kieme gyvenanti katytė. Kol kačiukai neūgtelėjo ir nesulaukėjo, suskubome gelbėti. Tiesą sakant, ką gelbėti, ten galima rasti beveik po kiekvienu balkonu, o būti išgelbėtiems pasiseka tik vienetams. Tą dieną taip jau sėkmingai susiklostė aplinkybės, kad atsilaisvino vienas „Naminukų“ narvelis, kurį tuoj pat ir užėmė šie trys nauji gyventojai!

Vadoje - dvi katytės (rainiukė ir juoda su baltu) bei katinėlis (tamsus rainiukas). Sakysite, paprasti? Galbūt, bet ne prasti! Gražūs, juokingi, mieli, su didelėmis, naiviomis ir nežinomybės pilnomis akimis. Dar pasimetę ir laukia, dar nežino ko, bet jaučia, kad kažkas turi įvykti. Kažkas labai svarbaus ir didelio: kai kažkuri diena baigsis karštu prisispaudimu prie žmogiškos širdies ir kelione į vietą, kurios dar niekad nematė. Kelionės į namus - štai ko jie laukia!

Kačiukai jau nuparazitinti, naudojasi kraiko dėžute ir pasiruošę pažinti savo būsimus šeimininkus.

Gal jais tapsite būtent Jūs? Skambinkite „Naminukams“ tel.nr. 8 648 30077 (Vilnius) (jei negalime atsiliepti, rašykite žinutę).