Kol neištiko didelė bėda – motinėlė išėjo anapilin, paliko juos dviese – pažeidžiamus, vienišus. Jis, nors ir kitoks, kabinasi už gyvenimo kaip moka – eina į darbą, dalyvauja įvairiose veiklose. Taip jį išmokė motinėlė. Tačiau šuneliu Reksu pasirūpinti jis negali, nors ir jaučia draugužiui pačius šilčiausius jausmus. Tiesiog neišeina. Todėl jaunas, vos trejų metų šuniukas namuose nuolat lieka vienas. Jokių ilgesnių pasivaikščiojimų, jaunatviškų pastraksėjimų ir žaidimų.

Natūralu, savo liūdesį Reksas išreiškia gailiu garsiu staugimu. Dėl to nepasitenkimą reiškia kaimynai, rašo skundus į įvairias institucijas ir prašo kuo greičiau pašalinti kaukiantį Reksą iš jų akiračio. Tad Reksui skubiai reikalingi nauji namai, kur galės tinkamai juo pasirūpinti, o neradus jų, likimas vienas – sanitarinė tarnyba.

Ar taip turėtų susiklostyti be galo draugiško, jauno šuniuko likimas? Jei namuose rastumėte vietelę, o širdyje kertelę naujam draugui, Rekso likimą galite pakeisti jau dabar. Dėl šuniuko skambinti tel. 8 655 14 802.