Mano privalumai: aš esu be galo graži. Mano globėja sako, kad esu panaši į lūšį todėl, kad mano ausytės ypatingos. Mano ausų galiukai riečiasi į išorinę pusę ir dar ant mano ausyčių galiukų auga plaukų kuokšteliai, tokie šepetukai, kurie būna tik pas lūšis ant ausų.

Aš esu labai tvarkinga katytė, savo reikaliukus darau tik tam skirtoje vietoje, maistas man irgi tinka visoks – ir sausučiai, ir konservai, ir virtą vištieną labai mėgstu, ir net virtą trynį su malonumu valgau. Žodžiu su mano maitinimu problemų tikrai nekils.

Mano globėja sako, kad aš esu labai išdykusi, kaip ir priklauso jaunam kačiukui, labai žaisminga, visą dieną dūkstu su savo broliu, tai jeigu jūs turit namuose katytę ar katinėlį, tai aš jums labai tiksiu, nes jūsų katinas man bus žaidimų draugas.

Per daug dėmesio aš nereikalauju, nesu įkyri, moku pati žaisti, susirasti, ką veikti, ir be reikalo į akis nelendu. Tapetų irgi nedraskau, nagučius galandu į draskyklę. Miegoti mėgstu prisiglaudusi prie globėjos katės arba lovoje prie globėjos kojų.

Mano trūkumai: turiu aš ir vieną trūkumą, labai mėgstu persodinti gėles. Jos man labai patinka, labai patinka žalumynai ir žolė, o kai jų nėra, aš lendu prie gėlių, bet gal laikui bėgant išmoksiu ir jų neliesti? Aš dar maža. Galiu daug ko išmokti. Mano globėja sako, kas aš būsiu dovanojama tik tiems žmonėms, kas sutiks mane sterilizuoti. Aš nežinau ką tai reiškia, bet globėja sako, kad su sutartimi, kurią jūs pasirašysit, kai imsim mane, bus 50 proc. nuolaida operacijai.

Gal aš jums patikau? Gal kaip tik ieškojote manęs, juodosios gražuolės? Paskambinkit mano globėjai ir ji pasakys, kur reikia atvažiuoti, kad mane pamatytumėte ir susipažintumėte. Labai lauksiu Jūsų skambučio.

Skambinti mano globėjai reikia tel.nr. 863446692 (Asta)