Du mažučiai, maždaug 1,5 mėn. kačiukai išmesti per langą iš važiuojančio automobilio ant Žirmūnų tilto. Vienas mažylis smarkiai sužalotas, lūžusios priekinės kojytės, gali būti ir daugiau traumų.

Pro šalį važiavę žmonės buvo tiesiog priblokšti esamo vaizdo: vienas kačiukas kruvinas gulėjo važiuojamoje dalyje ir atrodė tarsi negyvas. Ačiū jiems, kad neliko abejingi ir skubiai atvežė mažylius iki klinikos bei prisidėjo parama prie būsimo gydymo. Stipriai sužalotam mažyliui buvo suteikta pirmoji pagalba.

Užregistravome vizitui pas vieną geriausių chirurgių ir labai tikimės, kad kačiukas galės atlaikyti operaciją, jei tik tokia įmanoma esant dabartinei būklei.

Viskas įvyko birželio 30 d. tarp 18-19val. Ieškome liudininkų arba ką nors žinančių apie įvykį ant Žirmūnų tilto, galbūt kas nors važiavo su vaizdo registratoriumi, o galbūt kažkam pavyko įsiminti automobilio valstybinį numerį ir markę?

Taip pat labai prašome, jei galite sau leisti nors truputį prisidėti prie kačiuko operacijos ir būsimos reabilitacijos, paaukoti galite į „Naminukų“ sąsk. mokėjimo paskirtyje nurodant „Žirmūnų tilto mažyliui“.

Jei turite informacijos apie šį įvykį arba jei norite pasidomėti dėl kačiuko sveikatos, skambinkite „Naminukams“ 8 648 30077 (Vilnius).