Ačiū Julijai iš Kauno, kuri išgirdo „Naminukų“ pagalbos šauksmą ir ištiesė pagalbos ranką Pupytei, kuriai reikėjo pagalbos pasveikti po komplikuotos sterilizacijos.

Šiuo metu Pupytė globojama Kaune ir yra visiškai atsigavusi ir pasirengusi tikrų šeimininkų paieškai! Jauna, vos 9-10 mėn. katytė yra drąsi, smalsi ir gudrutė. Moka atsidaryti duris, neišranki maistui ir labai tvarkinga. Žaisminga, siautėja su kimštais peliukais iki negalėjimo! Gražiai draugauja su kitais katinukais. O jau kokia glaustūnė!

Mėgsta miegoti šalia prisiglaudusi, saldžiai murkia į ausį, prašosi glostoma, trinasi į kojas. Pupa sociali ir be galo meili katytė. Ji puikiai tiks ir nedaug patyrusiam kačių mylėtojui, nes nesukelia jokių bėdų. Atsargiau reikėtų ją rinktis šeimai su mažais vaikais, nes įsižaidusi Pupa emocijas reiškia gan aktyviai ir gali netyčia užgauti.

Atkreipkite dėmesį į šią žvilgančio kailio juodą katytę, ji jauna, sveika, sterilizuota, netrukus bus paskiepyta ir ji nori turėti savo namus!

Dėl Pupytės Jūsų skambučių laukia jos globėja Julija tel.nr. 8 652 22242 (Kaunas)! Taip pat atsakingiems šeimininkams transportą organizuotume ir iki Vilniaus.