Paleisti su sužalota koja kačiuko negalima, priglausti nėra kur, o gydyti nėra už ką. Organizacijoje tragiška situacija. Nebeturime iš ko gydyti ir išlaikyti jau prisiimtų gyvūnų. Apie naujus negalime nė galvoti. Labai prašome padėti vargšui mažyliui. Apmaudu, kad kačiukas buvo tyčia pririštas ir paslėptas, kad jo niekas nerastų, nepamatytų. Tik atsitiktinumo dėka kažkieno žaidimų auką pastebėjo geras žmogus...

Dabar mažylis kelioms dienoms patalpintas į stacionarą, jo letenėlė stebima. Skubiai reikalinga parama apžiūrai ir gyvūno išlaikymui, taip pat laikina globa iki padovanojimo. O galbūt kas nors jau dabar norėtų priglausti šitą Čipolinuką? Užaugęs jis tikrai pamirš, kad juo norėjo atsikratyti, mylės jus, bus ištikimas ir laimingas murksius.

Neatsiradus globos arba namučių, turėsime mažylį paleisti atgal. Pastaruoju metu esame patys „įstumti į duobę“. Toks įspūdis, kad vien ligoti, sužaloti mirtininkai kasdien plūsta šviesos greičiu, o žadėti globoti iki padovanojimo gyvūnai lieka be laikino prieglobsčio. Labai ačiū labai už pagalbą.

Skambinkite: 8689 73782, 8615 58898 (VšĮ „Rainiukas“). Rašykite el.paštu info@rainiukas.lt.