Taip atsitiko ir Ūlai. 2015 m. gegužės mėnesį ji prie Ulonų g. „Maximos“ kelias dienas kažko laukė, gero ir neabejingo žmogaus, kuris atkreipė dėmesį ir ėmėsi padėti šunytei, dėka pradėta gelbėjimo operacija. Veterinarijos klinika, namų globa, sterilizacija ir namai – viskas vyko tokiu greičiu, kad mūsų džiaugsmui nebuvo ribų. Beje, tuo metu ir šeimininkai pasirodė, pasakę, kad šunytės atvyks pasiimti, deja, taip ir neatvyko... Mintyse kartojome, kad tai antras šansas!

O dabar, praėjus tik pusei metų, sulaukėme žinių, kad šunytės nebegali auginti. Priežastis nr 1. – gimęs vaikas. Na, kodėl, kodėl žmones taip keičia gimę vaikai! Kodėl nebelieka vietos tam, kuris su tavimi buvo kiekvieną minutę, kuriam atiduodavai skanesnį kąsnelį ir kartais leisdavai miegoti lovoje? Kodėl?! Šią priežastį girdime taip dažnai, kad iš nevilties kartais verkti norisi, žmonių radikalus požiūrio pasikeitimas verčia abejoti jų nuoširdumu...

Ar ji verta dar vieno šanso? Tikrai taip! Ji nuostabi, miela, tokia visiška gerietė, nuolanki ir tas kiaurai veriantis žvilgsnis iš karto užburia, neišranki maistui, tvarkingai važiuoja automobiliu, sutaria su katėmis. Ūla yra apie 1,5 metų, skiepyta ir sterilizuota, vidutinio didumo, tik kiek ilgesnėm kojom.

Ieškome jai namų su atsakingais žmonėmis, kurie nematys jokių trikdžių laikyti Ūlos kuo tikriausiu šeimos nariu – gimus vaikams, supras, kad reikės laiko ir kantrybės, išvykstant į užsienį pasiims Ūlą kartu, kraustantis į kitą būstą, ieškos jo tokio, į kuriuos įleidžiama su gyvūnais... Išpildykite Ūlos norą pagaliau turėti namus!

Telefonas: +370 608 82128

El. paštas: vaicekauskaite.laura@gmail.com

Organizacija: Všį „Mažoji Liza