Neilgai trukus paaiškėjo kraupi tiesa, kurią norisi vyti šalin kaip košmarišką sapną... Atsiliepė mergina, iš nuotraukos atpažinusi savo mirusių giminaičių 14 metų amžiaus katytę, kuria neva perėmė kaimynė. Akivaizdu, kad kaimynės namuose katytei vietos nebėra. Ir nebebus. Kaip nebuvo nėra ir nebus kampelio kurio nors mirusiųjų giminaičio namuose.

Materialusis turtas dažniausiai mielai paveldimas, dėl jo kartais netgi susipyksta artimiausi žmonės. Mirusiesiems buvęs brangus ir artimas „gyvasis inventorius“ be jokių skrupulų trenkiamas lauk kaip nereikalingas rakandas ar šiukšlė. Kartu su senomis užuolaidomis ir sudubusia sofa.

Kažkada ši katytė buvo mylima ir reikalinga savo šeimininkams. Jiems mirus, katytės pasaulį ištiko katastrofa. O ir jos gyvybė kaba ant plonyčio siūlelio. Vis vėstant orams, pilant lapkričio liūtims, neužilgo atslinksiant žiemos šalčiams ir žemę uždengus sniego paklotui, nebeliks nei jos skurdaus prieglobsčio– žolės.

Garbaus amžiaus gyvūnėlis, iki šiol dienas leidęs šiltuose namuose, nesugebės išlikti nesusirgęs. O tada... Katytei kuo skubiau reikalinga laikina globa arba namučiai. Jei užjaučiate šią gyvenimo mačiusią katytę ir norite bei galite išgelbėti jai gyvybę, skambinkite Justinai tel. 8 684 22853.