O mes per daug neskėsčioję rankomis ir nesiskundę kviečiame veikti drauge su mumis! Juk tai mūsų visų: mūsų miesto, mūsų kiemų ir mūsų bėda, todėl neieškokime kaltų, o susivienykime ir bandykime padaryti, kad būtų kitaip - kad būtų geriau!

Skelbiame akciją „Padėk šeimynėlei”, kurios metu stengsimės gelbėti išmestas nėščias, tuoj gimdyti turinčias arba jau kačiukų atsivedusias katytes ir jų vaikučius. Kadangi „Naminukai“ prieglaudos patalpų neturi ir gyvūnus globoja savo ir vos kelių globėjų namuose, pagalbą galime suteikti tik ribotam skaičiui gyvūnų. Bet kartu juk galime daugiau? Kviečiame visus gyvūnų mylėtojus prisijungti prie šios akcijos ir išgelbėti bent po vieną šeimynėlę! Patikėkite, tam nereikia jokių ypatingų sąlygų.

Akcijos planas:

1. Norėdami ir galėdami dalyvauti, Jūs susisiekiate su „Naminukų“ komanda ir pranešate apie tai;

2. Gavę skubų pagalbos prašymą dėl nesaugioje vietoje pagimdžiusios katytės, mes kreipiamės į Jus;

3. Jūs suteikiate šeimai vietelę, o „Naminukai“ aprūpina Jūsų globotinius maistu, kraiku, jei prireikia - veterinarinėmis paslaugomis, taip pat galime duoti narvą, kuris palengvintų kačiukų priežiūrą ir reikalui esant atskirtų juos nuo Jūsų augintinių;

4. Kačiukams sulaukus dovanojamo amžiaus (1,5 - 2 mėn.). „Naminukai“ surengtų jiems puikią fotosesiją ir rūpintųsi reklamos reikalais, kol visi kačiukai surastų namus;

5. Jei kačiukai turi mamytę, apmokėtume jos sterilizaciją ir pasirūpintume tolimesniu likimu;

6. Globa gali trukti nuo 2 savaičių iki 3 mėnesių.

Jei tik tikite, norite ir galite padėti, rašykite info@naminukai.org temos pavadinime įrašę „Padėk šeimynėlei“, arba skambinkite „Naminukams“ 8 648 30077, atsakysime į visus iškilusius klausimus. Šeimynėlių būna visokiausių: su vienu, dviem, trim ir net penkiais kačiukais, dar dažniau pasitaiko našlaitėlių, kurie būna išmetami be mamų, jiems taip pat dažnai reikia pagalbos.

Nelikime abejingi savo gatvių bėdoms, neleiskime jiems būti nunuodytiems piktų kaimynų ar suvažinėtiems automobilių, juk mažinti beglobių skaičių galime humaniškai! Taip pat būsime be galo dėkingi, jei negalėdami prisidėti prie šios akcijos fiziškai, pagelbėsite finansiškai: kačiukams visada reikia kokybiško maisto, tablečių nuo kirminų, vaistukų, veterinarų paslaugų (nes neretai atkeliauja sergantys), skiepų, mamyčių sterilizacijų. Galėdami nors po truputį prisidėti, paaukoti galite į „Naminukų“ sąskaitą, mokėjimo paskirtyje įrašydami „Padėk šeimynėlei“.