Gydydami ir padedami išmaitinti šių žmonių globotinius, suprantame, kas laukia penkių velniukų, iš kurių keturios - patelės... Mažyliai dar vos savaitės, bet jau dabar turime galvoti, kaip jiems padėti. Ūgtelės, juos grauš parazitai, užpuls ligos, pusė neišgyvens (bus sudraskyti šunų, lapių ir pan.), o kas išgyvens - sėkmingai didins amžinai nepriteklių jaučiančių beglobių skaičių.

Bus reikalinga globa, kur mažyliai galės gauti normalią priežiūrą, vaistų nuo parazitų ir dovanosis. Negalime privažinėti už Vilniaus jų lankyti, gydyti, o dovanojimas tokiomis sąlygomis - neįmanomas. Niekas nevažiuos ir nežiūrės toliausiais, klaidžiausiais keliais kačiukų.

Vėliau reikės sterilizuoti velniukų mamą ir dar ten esančias kates. Patys žmonės neturi nei lėšų, nei transporto tai padaryti. Gauname žinoti tik apie „rezultatą“ - vis gausėjantį beglobių skaičių, ligas ir sužalojimus.

Prašome paramos velniukų šeimynai - maistui ir 3 kačių sterilizacijoms.

Gyvūnai gali turėti namus, mylinčius šeimininkus, bet ne visuomet aprūpintą, sotų gyvenimą be ligų ir nelaimių. Negalime jų palikti bėdoje, nes šeimininkai patys nepajėgūs jais pasirūpinti. Nėra jokio skirtumo, bešeimininkis ar kažkam priklausantis gyvūnas kenčia.

Taip pat ieškome laikinos globos ir, be abejo, namučių šiems mažyliams. Globa bus reikalinga po mėnesio, kai kačiukai pauaugs ir galės savarankiškai maitintis. Ačiū labai už Jūsų pagalbą.

Dėl globos ir kitos pagalbos skambinti tel. +370 689 73782, +370 615 58898 (VšĮ „Rainiukas“)