Viso turto paveldėtojas, pardavė viską, kas buvo vertinga, o mes, šunys ir katės, likome kieme, kas pririšti, kas palaidi, be mylinčio šeimininko, be maisto ir be pastogės.

Tris mėnesius basčiausi laukais, miškais užsukdama pas aplinkinius kaimynus, prašydama maisto ir buvau vis išguita kitų ten gyvenančių šunų.

Be viso to, kad likau be namų į pasaulį per tą laiką atėjo ir mano pirmasis šuniukas. Dabar aš su savo šuneliu glaudžiuosi pas laikiną globėją. Dėkingumą jai išreiškiu kasdien: sargaudama ir gindama namus, glaustydamasi ir meilindamasi, visada ištikimai laukdama ir su džiugiasiu pasitikdama grįžtant namo

Aš esu protinga, sumani, graži, nuostabaus kailiuko (kaip mano globėja sako, kaip tikro kilmingo jorkšyro), kurį reikia kartais šukuoti ir pinti kasytes , visada sulaukiu, kada būsiu išleista į lauką ir namuose esu tvarkinga, be viso to esu jauna ir labai žaisminga.

Jeigu ieškai gero, ištikimo ir linksmo draugo, aš kaip tik tau. Mano mažylė taip pat ieško namų su mylinčiais ir rūpestingais šeimininkais.

Kadangi žmonių kalba kolkas dar nešneku, dėl mūsų globos kreipkitės i mano laikinąją mamą

+37060026608 Laura, Klaipėda