Moteris jau seniai pastebėjo, kad kažkas ne taip su Niko akimis. Jos ašaroja, papūliuoja. Lašinimai, gydymai nebepadeda – viskas laikina. Reikėjo ieškoti kažkokio sprendimo, nes perštinčios, nuolat pūlingos, sudirgusios Nikučio akys trukdė normaliai gyventi. Vargšas trina akutes letenėlėmis, lyg iš jų kažką bandytų išsitraukti.

Sutikome Nikuti priglausti po „Rainiuko“ „sparnu“ ir ieškoti būdų jam padėti. Pirmiausiai katinukas buvo parodytas terapeutui, vėliau okulistui. Vienintelė išeitis – abiejų akių operacija. Katinėlio treti vokai netinkamai suaugę, todėl juos reikia operuoti. Kol nebus atilikta operacija, vokai dirgins, draskys Nikučio akeles, tai sąlygos ragenos išsausėjima, eroziją ar net opas. Akyse nuolatinis uždegimas. Todėl turime paskubėti Niką operuoti.

Deja, katinėlio operacija kainuos apie 350 Lt. Ją Vilniuje atlieka vienintelis gydytojas. Taip pat likome skoloje už apžiūrą, pirminį vizitą – 60 Lt.

Būsime dėkingi, jei prisidėsite prie Niko operacijos. Negalime jos atlikti, kol nesurinkome reikiamos sumos. Dėkojame už Jūsų pagalbą ir gerumą.

Nikas nusipelnė gerai matyti ir gyventi be skausmo. Labai norime kuo skubiau atlikti operaciją ir išvaduoti katinėlį iš kančių.

Kuruojanti įstaiga – VšĮ „Rainiukas“: info@rainiukas.lt, +370 615 58898, +370 689 73782