Kartą Arčį jau talpinome į stacionarą įtardami insultą arba galvos traumą. Užteko savaitės ramybės stacionare ir katinukas atsigavo. Nepraėjus nė mėnesiui, Arčis ir vėl stacionare – šį kartą stiprus ausų uždegimas. Po ilgo gydymo, krūvos vaistų, beveik mėnesio stacionare, šiandien Arčis jau sveikas. Tik dabar mes labai bijome jį paleisti atgal prie tos gatvės, labai neramu, kad nereiktų vėl jo gelbėti, kad nepalįstų žiopliukas po ratais, kad netaptų piktų žmonių auka.

Arčis – vienas draugiškiausių katinų visame pasaulyje. Žinote, kai kurie katukai turi savitus charakterius, jų nepaniurkysi, ne visada įtiksi. O štai Arčis – tas, kuriam žmogaus dėmesio reikia labiau už bet kokias dešreles ar konservus. Jis mėgsta būti ant rankų, be sustojimo murkia, glaudžiasi, visada nori būti šalia. Šis gražus didžiulis katinas tiktų gyventi šeimoje su vaikais.

Arčiui nereikia laisvės ar ramybės, priešingai – jam tik duok progą pasireikšti, pademonstruoti meilę žmogui. Žiūri tiesiai į akis ir maldauja parsinešti namo. Trepsi letenėlėmis, griūna ant šono, verčia pilvą kasyti. Kaip tokį paleisti į gatvę?!

Bėda, kas stacionare jis jau labai ilgai ir iš čia gydytojai reikalauja Arčį išgabenti. Neturime jokių globos variantų, todėl visus gerus žmones prašome atsiliepti, jei tik galite suteikti laikiną globą Arčiukui. O dar geriau – padovanokite jam tikrus namus! Jis tvarkingas, maistui neišrankus, visiems draugiškas, sutaria su kitomis katėmis, myli vaikus, visuomet gerai, pozityviai nusiteikęs – tikrai tobulas katinas. Taip pat būsime dėkingi, jei prisidėsite prie Arčio gydymo.

Už stacionarą, gydymą, vaistus „prikapsėjo“ tikrai solidi skola – 500 Lt. Labai ačiū. Arčis Vilniuje, bet esant būtinybei ieškotume transporto ir į kitus miestus. Jei tik galite priglausti Arčiuką, skambinkite, rašykite mums arba Arčio maitintojai tel.nr. 860180044.

Mūsų kontaktai: 868973782, 861558898 arba info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“, Vilnius)