Ramus, nemėto vazonų ir nelaipioja užuolaidomis. Sutaria su kitais gyvūnais. Goša yra „nuparazitintas“, naudojasi kraiko dėžute, kastruotas. Bet nepaisant jo tobulo charakterio ir karališkos išvaizdos, likimas katinėlio negailėjo. Rusų mėlynųjų palikuonis jau turėjo namus. Nežinia, kodėl jam ten neliko vietos. Patekęs gatvėn, Goša nemokėjo išgyventi.

Žiopliukas badavo, nes bet kokį kąsnelį tuoj atimdavo laukiniai katinai, buvo senbuvių mušamas ir vejamas. Spėjo ir susirgti. Susirgęs kažin kur slapstėsi dvi savaites, kol neiškentęs pragariško skausmo, raudodamas vėl atėjo į kiemą...

Kairė akis atrodė baisiau nei baisiai. Veterinarų verdiktas buvo vienbalsis – skubi operacija, nes užkratas pražudys gyvūną... Kairės akies Goša nebeturi. Ji tiesiog atrodo užmerkta. Bet širdis plaka ta pati – šilta ir mylinti... Išgirskit ir priimkit ją, katinėlis daugybę metų jus mylės ir saugos. Negalia iš jo neatėmė teisės būti laimingu. Goša dabar Vilniuje, daugiau apie jį papasakos globėja tel. 8 650 90 159. Mūsų kontaktai – tel. 8 689 73782, 8 615 58898, info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“, Vilnius). Draugaukime ir socialiniame tinkle.