Beveik mėnesį laiko jie augo veterinarijos klinikos stacionare, kur gydytojos negailėjo savo laiko ir pastangų, maitino juos specialiu maistu tol, kol mažyliai patys išmoko valgyti ir tapo savarankiški. Dabar išskirtinės išraiškos Leo ir prancūziškajai Minou yra beveik 3 mėnesiai. Galbūt todėl, kad mamą jiems atstojo žmonės, jie tapo tokie patiklūs ir taip gerai jaučiasi tarp žmonių: jokių tūnojimų pasislėpus, jokių baimių nepažįstamiesiems. Tik meilė, smalsumas, nuotykių ieškojimas ir didelis didelis linksmumas!

Leo su Minou sieja ne tik giminystės ryšys, bet ir draugystė, kurioje (kaip bebūtų keista) dominuoja mažoji Leo sesutė Minuo. Ji visada pirmoji patikrina, išsiaiškina ir nusprendžia už abu. O Leo ir nepyksta, jis toks jautrus, bohemiškas katinėlis, mokantis priimti kitų taisykles.

Abu jie tvarkingi ir labai geri! Juos vienija ne tik ši ypatinga istorija ir nuostabus charakteris, bet ir bendra svajonė – surasti gerus šeimininkus ir jaukius namus. Jei galite vienam iš jų (o gal netyčia ir abiems?) padovanoti namus, skambinkite „Naminukams“ tel.nr. 8 648 30077 (Vilnius) (jei negalime atsiliepti, pabandykite vėliau, arba parašykite žinutę).