Kas nutiko, kad Mogas atsidūrė gatvėje, kol kas nežinome. Bet tai, kad keletą dienų iš eilės pastebėtas Lazdijuose besiglaudžiantis gatvėje, kamputyje prie parduotuvės, ieškantis maisto šiukšlių dėžėje ir su didele viltimi akyse bėginėjantis nuo vieno žmogaus prie kito, neleidžia suabejoti tuo, kad katinėliui nutiko nelaimė. Arba jis paspruko iš namų ar mašinos, arba savo senuosiuose namuose buvo nereikalingas.

Stebina tik tai, kad nuvykus į kliniką paaiškėjo, kad Mogas jau kastruotas. Tuo labiau, net ir viršsvorio turintis katinėlis (tiksliau, vos pakeliamas dručkis), švariu bei švelniu kailiuku. Vadinasi buvo mylimas ir juo rūpinosi.

Ženklų, kad Mogo ieškotų, kol kas nepastebėjome. Nei popierinių skelbimų, nei skelbimų internetinėje erdvėje, kad ir kaip būtų gaila, neradome. Tad gal šį kaip tik skaito Mogo senieji šeimininkai arba jų draugai? Nedelskite, skambinkite, jeigu norite, kad katinėlis kuo greičiau grįžtų namo.

Na, o neatsiradus seniesiems katinėlio šeimininkams, ieškosime Mogui naujų. Todėl jeigu Jums jau patiko šis mielas storuliukas, skambinkite globėjai tel. 8 626 65 424, katinas globojamas Marijampolėje.