Mes neapsaugoti nuo fakto, kad nepateksim į „brokuotųjų“ sąrašą, kurį patys ir sukūrėme. Taip jau nutiko, kad mažo miestelio Pupos šeimininkę viena po kitos užgriuvusios bėdos palaužė moterį ir ji susirgo – tapo priklausoma nuo ligos, kuri yra sugriovusi daug gyvenimų. Ligos nesirenka nei pagal piniginės storį, nei pagal užimamas pareigas ar grožį... Neskubėkime teisti – nė vienas iš mūsų nesame be nuodėmės. Pabandykime pagelbėti ir suprasti.

Kad ir kaip gyveno Pupa (jai – 4 m.), meilės jai turbūt netrūko, nes ponia Pupa išliko išdidi, elegantiška bet... Vien meile sotus ir sveikas, deja, nebūsi... Armija blusyčių sukėlė Pekinukei alergiją – kasosi be paliovos, ant viso kūno atsirado žaizdelių, kurios siaubingai niežti ir skauda. Veterinarinėje klinikoje suleisti vaistai, ant žaizdelių tepame vaistukus.

Kalytė pas savanorę namuose – dar tik kelias paras, bet ponios charakteris kelia juoką – kai pasižiūrės tokiu kiaurai veriančiu žvilgsniuku „Kodėl trukdai?“ arba iš vis neatsisuks (jei nenorės). Automobiliu važiuoja ramiai, pro langą dairosi ir nejaučia jokio streso, jokios baimės. Labai protinga, rami ir, aišku, graži yra mažoji Pekinukė.

Laukiame pekinukų gerbėjų dėmesio – labai norime mažąją:

- sterilizuoti: 35 eurai
- paskiepyti: 10 eurų
- čipuoti: 12 eurų
Jau nukirminome ją ir nublusinome – tai kainavo apie 7 eurus (tai darėme net kelis kartus).

Jei galėtumėte prisidėti, aukodami paminėkite „Pekinukei“. Dėkui!

Susisiekti: tel. 8 678 46 174 (VšĮ „Mažas draugas“)