Visi kačiukai jau rado namus išskyrus mūsų mieląją Pikčiurną (neišsigąskite perskaitę vardą). Mūsų pikčiurna yra visai ne pikta pikčiurna, o is tiesų labai miela ir švelni katytė, neturinti savyje nė žiupsnelio agresyvumo ir pykčio. Toks vardas jai „prilipo“ nuo pirmųjų dienų, kai ši visiška laukinukė išsigandusi ir sutrikusi atsirado mūsų namuose.

Labai juokinga buvo žiūrėti kaip ši gatvėje užaugusi katytė nesupranta, ką reiškia žaislai ir kaip su jais elgtis. Tik bandant ją sudominti žaisliuku, pelyte, kamuoliuku ar lazdele katytė labai išsigąsdavo ir visus žaislus piktai apšnypšdavo, taip ir praminėme ją Pikčiurna.

Katytė pas mus - jau keturis mėnesius, labiausiai draugauja su mūsų nuosavu katinu, ir tingų storuliuką sugeba privilioti begiojimams ir žaidimams. Katytė miela ir gera, bet kartais šiek tiek prisibijo žmonių, ne visada nori, kad ją paimtum, ypač žaidimų metu, išsigąsta staigių judesių ir kartais būna atsargesnė. Bet jei skiri jai laiko ir erdvės, Pikčiurna parodo, kokia yra didelė murkeklė ir kad labai mėgsta, kai jai kaso pilvuką.

Naktimis visada ateina kartu miegoti, murkdama įsiropščia į lovą, ateina ir su savo šalta nosyte pabaksnoja į veidą ir tada rami, kad visi savo vietose, įsitaiso šalia ir murkdama užmiega. Katytė labai žaisminga ir greičiausiai jos draugu tapsi mėtydamas jai pelytę ar tampydamas pažeme pagaliuką, bėgioti gali valandų valandas ir be galo linksma stebėti, kaip ji moka žaisti su savimi - pelytę iššauna į orą po 2 metrus. Katytė dovanojama žmonėms, kurie tikrai pasiryžę į savo šeimą priimti lygiateisį šeimos narį ir dalintis viskuo.

Dėl katytės kreiptis tel. 868496937, el.p. ausra.rekasiute@gmail.com