Bigas laukia naujos laimės Pilaitėje, vieno Vydūno g. namo kieme. Gyvena ten nuo vasaros, o gal ir ilgiau. Katinas naminis, arba išmestas arba pabėgęs, ir šeimininkams jo taip ir nepavyko rast. O gal jis pradėjo žymėti bute, nes nekastruotas, ir tapo nebereikalingas?

Tai draugiškas katinas, gerietis, bet tikrai ne kiekvienam, jis atsirenka prie ko prieiti... Snukutis toks mielas, lyg su kauke ir atrodo toks paslaptingas, pasižiūri geltonomis akimis iš padiblų, lyg kiaurai tave permatytų.

Savo kieme jis tikras karalius, karaliauja vienas, o jei kas kėsinasi į sostą - kovoja už savo teritoriją, todėl glostydamas jį gali apčiuopti kitų katinų nagų ar dantų žymes, kartais Bigas net pyksta ir gailiai kniaukia, jei užtaikai šviežią žaizdą.

Pastovumas - jo arkliukas. Visada žino, kad jau vakarienės metas, o nepakvietus laiku, pats pradeda kviest. Jį aplankanti Karina pasakoja, kad orui gerokai pašalus, Bigas nebenori jos paleist, jau net nebesmaguriauja be perstojo, o lekia iš paskos. "Tenka po tris, keturis kartus sugrįžt, kad paėstų. Tenka sakyt, kad būk čia, čia kol kas tavo namai, ir su skaudančia širdim kaskart nueiti... Bet juk aš negaliu, negaliu jo pasiimti (namuose tuntas kitų gyvūnų), tad prižadėjau jam surasti tikrus NAMUS. Padėkit man ištesėt šį pažadą."

Bigas dovanojamas žmonėms, kurie supranta skiepų ir kastracijos svarbą. Jei šį dičkį norite turėti tik sau, skambinkite Karinai 8 606 47985 arba rašykite info@mazojiliza.lt. Vilnius.