Iš parduotuvės grįžo nešinąs alumi ir traškučiais. O dėžę, kurią pastatė prie Maximos, „užmiršo“ arba tiesiog neužteko rankų ją namo parsinešti... Įsitaisęs šiltame fotelyje gurkšnojo alų ir traškino, laukė „aukso“...

Tuo metu, anot viską stebinčių senjorų, iš dėžės pradėjo lipti maži kačiukai. Verkė, klykė, pasimetę lindo po automobiliais. Žmonės suprato, kad minėtasis vyras dėžės su gyvu turiniu negrįš ir nedelsiant paskambino VšĮ „Rainiukas“ savanorei Gintarei. Ši, jau daugybę kartų gelbėjusi kačiukus prie šios „Maximos“, skubėjo kaip uždegta, nes paskutinį kartą, kai buvo paskambinta dėl dviejų išmestų mažylių, ji nespėjo net atbėgti jų nufotografuoti. Abu buvo suvažinėti praėjus 15 minučių nuo skambučio. Taigi, trims broliukams katinukams šį kartą labai pasisekė.

Du mažyliai jau saugūs naujuose namuose, tačiau trečiasis broliukas Kotletukas labai laukia naujų šeimininkų. Jis pasiryžęs padovanoti meilę, prieraišumą, ištikimybę ir draugystę. Be galo draugiškas, žaismingas ir meilus katinukas. Kotletukas - toks murkalų murkalas. Nustojus glostyti, dar kelioliką minučių „traktoriaus“ neišjungia. Jam dabar yra maždaug 3 mėnesiai, paskiepytas, tvarkingai naudojasi WC dėžute.

Kreiptis: tel. nr. 8615 58898, 8689 73782 (VšĮ „Rainiukas“)