Namų ieško mūsų globotinis, jorkšyro terjero mišrūnas Žiogas. Žiogui – apie 2 metukus, jis kastruotas ir laukia skiepų. Savo gyvenime jis jau prisikentėjo pakankamai – dėl seno lūžio, sunykus kaulo daliai, funkcionuoja tik trys kojelės, bet jokių nuoskaudų jame ir norėdami neįžvelgsit.

Žiogas mielas, draugiškas tiek kitiems šuneliams, tiek žmonėms. Mėgsta glaustis prie žmogaus ir duoti nedrąsu bučkį, bet drauge yra labai bendraujantis ir aktyvus šunelis. Po pietų ar vakarienės Žiogas lyžteli ranką – atsidėkodamas.

Lauke laksto ir išdykauja, kaip ir kiekvienas jauniklis. Jo negalia jam gyventi netrukdo – jis ir bėgioja, ir pats laiptais lipa. Žodžiu, puikus tas mūsų Žiogelis. Ieškom jam naujų, gerų namų, kuriuose bus mylimas ir lepinamas.

Pastaba – Žiogelis turi „žymėjimo“ problemą. Ji palaipsniui švelnėja, bet kol kas kambaryje vaikšto su „pampersu“. Tikime, kad šiek tiek režimo, dažnų pasivaikščiojimų problemą padės galutinai išspręsti.

Kita problema – Žiogelio šlapime rasta kristalų, todėl dabar 2 mėn. mažylį reikia maitinti specialiu maistu. Jeigu norėtumėte suteikti Žiogui naujus namus, skambinkite tel.nr. 8 604 83 244 (VšĮ „Dogspotas“, Indrė).