Na, bet naujieji šeimininkai galės jį vadinti savaip, juolab, kas žino, kokia miela savybė juos sužavės. Taigi, apie katinėlį Mau – jis jaunas, maždaug 1,5 metukų, draugiškas, meilus, be galo mėgsta glaustytis, nebijo šunų, tvarkingai naudojasi dėžute su kraiku, yra gana ramaus būdo, išskyrus retus jaunatviško šėlsmo proveržius, kai medžiojamos žaislinės ar visai nematomos pelytės.

Šiaip Mau mėgsta miegoti savo guolyje arba ant palangės, bet nepamiršta profilaktiškai įsirangyti ir į lovą. Kadangi baltakailiui anksčiau teko paragauti benamiuko duonelės, kartais nuo staigesnio judesio dar pasivaidena kažkoks savisaugos baubukas ir jis sprunka į savo saugią vietelę – nuosavą guolį virtuvėje. Bet tai būna vis rečiau ir rečiau, dažniausiai net profesionaliai apsimetant išsigandusiu, nes nepraėjus net 5 minutėms, grįžta prašyti glamonių. Mau jau visiškai pasiruošęs kelionei į naujus namus – „nukirmintas“, „nublusintas“, kastruotas ir jau turi skiepų knygelę, kurioje puikuojasi pirmasis įrašas (skiepas nuo pasiutligės). Patiko Mau? Paskambink tel. 8 690 63 279 ir atvyk su juo susipažinti Marijampolėje.

Čili – maža, gracinga damutė, tarytum pasipuošusi Coco Chanel juoda suknute. O iš tiesų tai miela mažylė, dar neseniai išlindusi iš vystyklų. Čiliukė – tarsi išdykęs velniukas: lekia, skuba, verčiasi kūliais, jos pilni visi namai. Bet... Užtenka tik ją paliesti ir... VISKAS, STOP! Pasaulis nustoja suktis. Visas dėmesys į glostančią ranką, vietoj juodų šikšnosparnio sparniukų išsiskleidžia angeliuko vėduoklė ir viską aplink apgaubia murkimo rūkas...

Mažylė Čiliukė gimusi kovo pabaigoje, smulkutė, bet jau visiškai savarankiška, linksma ir nusiteikusi šokti į glėbį mylinčiam žmogui. Jei sugebėsi atlaikyti jos žaidimų pliūpsnius ir meilumo atakas, jei nusiteikęs kiekvieną rytą antklodės užvalkale rasti miegantį pūkų kamuoliuką, jei pasiryžęs dalintis savo meile su šiuo mielu velniūkščiu artimiausius keliolika metų, skambink tel. 8 690 63 279 ir tapk tuo vieninteliu ir nepakeičiamu žmogumi.