Šis šarpėjaus mišrūnas Džiangas buvo išgelbėtas iš žiaurių gyvenimo sąlygų. Jis nėra niekada jautęs šeimininko meilės, šilumos ir viso kito. Tai, ką jis jautė ir išgyveno kiekvieną dieną, yra baisu ir tai net įsivaizduoti sunku. Kasdien – alkis, graužiantis skrandį, kasdien panieka ir abejingumas, kasdien – trumpa grandinė... Ką čia kalbėti, nuotraukos pasako viską.

Jo gailus šauksmas buvo išgirstas ir dabar „SOS gyvūnų“ prieglaudoje jis turi šiltą guolį, sklidiną dubenėlį maisto, o taip pat – ir žmonių meilę ir šilumą.

Kokio būdo yra šunelis Džiangas? Kuklus, meilus, geras ir nenusakomai dėkingas. Laimė, žmonių nemeilė dar nesušiurkštino jo šuniškos širdies, jis dar tiki ir tikisi. Lauksime stebuklo kartu su Džiangu, lauksime, kol atsiras jo žmogus, jo gerasis angelas, kuris suteiks kitokį, naują gyvenimą.

Jei norite pasiūlyti šuneliui namų globą ar namus, skambinkite dienos metu tel.nr. 8 600 39 525, rašykite el.p. ilona@sos-gyvunai.lt.

Jam labai reikia skalsaus maisto (gerų konservų), paramos vizitams pas veterinarus, reikės vitaminų nualintam organizmui stiprinti. Ačiū, jei padėsite mums pastatyti Džiangą ant kojų! „SOS gyvūnų“ prieglaudoje beveik šimtas šunų, neskaičiuojant dar ir kačių. Mūsų globotiniams visada reikalinga vienokia ar kitokia parama. Prieglauda įsikūrusi Vilniuje.