Antalija nuostabi, jauna apie 1 m. amžiaus turkų angoros veislės katinukė, tik... Truputį kitokia. Kas ją daro kitokią? Antalija neturi vienos akytės. Nors katytė turėjo šeimininką, tačiau mažyle jis nesirūpino, vaikystėje Antalija susirgo gripu ir neteko akytės.

Ji puikiai gyvena ir orientuojasi turėdama tik vieną akelę. Ar tai kaip nors veikia kačiukės charakterį ar būdą? Niekaip. Savo neilgame gyvenime Antalija nepatyrė jokios meilės ir žmogaus rankų šilumos. Pati stengėsi susirasti kokį maisto kąsnelį, neužkliūti žmogui. Nepaisant likimo negandų, Antalija liko labai meili, labai prieraiši ir gera katytė.

Antalija - nuostabus baltutėlis saulės spinduliukas. Meilutė, trintukė, gerutė Antalija labai labai ieško to vienintelio, nepakartojamo ir nuostabaus žmogaus, šalia kurio ji jausis saugiai ir bus mylima. Pati Antalija be galo myli žmogų, juo tiki ir pasitiki. Kiekvieną ji sutinka savo katinišku murksėjimu, kiekvienam kiša galvytę po delnu, kad tik ją paglostytų.

Antalija šiuo metu dienas leidžia prieglaudoje narve, tačiau ji labai nori laisvai bėgioti po namus, pasitikti savo žmogų prie durų. Antalija jau sterilizuota, tvarkingai naudojasi kraiko dėžute.

Gal jūs esate tas vienintelis Antalijos žmogus, kuriam šis nuostabus gerietis spindulėlis suteiks džiaugsmo ir į namus atneš dalelę meilės? 

Jeigu jums krito į širdį ši miela mažylė ir esate pasirengęs priglausti ją savo namuose, skambinkite tel.nr. 865244093, 865354521 arba rašykite info@beglobis.lt (Lietuvos gyvūnų globos draugijos Vilniaus skyrius).